Refurbished Datacenter Hardware

Refurbished Datacenter Hardware - kvalitet og hurtig levering

Vi har Skandinaviens største lager af enterprise IT hardware – hvilket giver mulighed for at levere dag-til-dag i hele Europa. Alle produkter bliver nøje testet før det forlader vores lager med 12 måneders garanti på. Det er din sikkerhed for at modtage et kvalitetsprodukt der virker.

Vi er også lagerførende af produkter, der ikke længere sælges af producenterne mere. Skal du bruge en disk-udvidelse til et ældre SAN-system, så kan vi hjælpe med både udstyr og installation i løbet af få dage.

Forlæng levetiden og udskyd nye investeringer

Ved at købe refurbished hardware til dit datacenter kan du forlænge dets levetid markant, udskyde investeringerne i et nyt setup og dermed spare penge på det samlede budget.

Hvad enten du skal bruge et komplet refurbished system i form af servere, storage eller netværksudstyr – eller en udvidelse af dit eksisterende system kan Nordic Computer tilbyde gennemtestet hardware fra vores moderne test-center.

  • Forlæng levetiden i datacenteret og udskyd nye investeringer
  • Skandinaviens største reservedelslager på 2.500 kvadratmeter med mere end 80.000 unikke reservedele
  • State-of-the-art testcenter
  • Multibrand ekspertise
  • 12 måneders garanti
  • Kompetent logistik- og lagerteam. Din garanti for at dine varer leveres forsvarligt og til tiden
  • Leverer i hele verden

Multibrand Ekspertise

Send os en besked

- Vi svarer hurtigst muligt tilbage

Sælg dit brugte datacenter hardware til os og få tilskud til dit nye IT-projekt

Vi køber typisk udstyr som er ét til fem år gammelt, og på den måde får virksomheder tilskud til deres næste IT-projekt og sparer penge på budgettet.

Det udstyr, vi køber fra kunderne, bliver testet, istandsat og videresolgt som refurbished datacenter hardware med 12 måneders garanti.

Datasletning

Når du sælger dit brugte hardware til os skal dine data håndteres korrekt. Vi sikrer, at alle data bliver destrueret på lovgivningsmæssig korrekt vis, så du ikke skal bekymre dig om GDPR.

Efter sletning af data overleveres alt ikke-brugbart hardware til vores samarbejdspartner, der skrotter i henhold til ISO14001. Dermed bliver dit gamle hardware til råmaterialer igen – til gavn for miljøet. 

refurbish

Udvalgte referencer

Vil du følge med? Tilmeld dig nyhedsbrevet

Udkommer fire gange om året