ProSport365 CRM

Væg-til-væg CRM løsning til professionelle sportsklubber

Læs mere

Få struktur og kontrol over værdikæden med ProSport365 CRM

ProSport365 CRM er en btanchespecifik væg-til-væg CRM løsning til professionelle sportsklubber. Den er udviklet på Microsoft Dynamics365 platformen og hjælper med at løse udfordringer hos sportsklubber vedrørende deres værdikæde såsom pipelinestyring, sponsorstyring, kapacitetstyring af produkter, overblik over sponsorater, event management etc.

ProSport365 CRM kan nemt integreres til ERP-systemer for at holde fakturering og økonomistyring der.

 

Overblik over sponsorer

ProSport365 CRM gør det nemt at for salgsafdelingen at skabe overblik over klubbens sponsorer. Sælgeren vil have mulighed for at kontrollere hans egne kunder og se varigheden af sponsorater og hvornår det er tid til gentegning.

Derudover har sælgeren med få klik generere et tilbud såvel som et nyt sponsorat direkte fra ProSport365 CRM, som kan sendes til sponsoren. ProSport365 CRM reducerer administrative opgaver og fjerner mange regneark, som frigør ressourcer til salgsteamet til at sælge endnu mere!

 

Eksponering gjort enkelt

Sportsklubber sælger eksponering via fx faste bandereklamer eller LED tavler i sportshallen. Disse er ikke konventionelle produkter fordi de ikke kan købes, produceret eller lagret. De kan kun sælges én gang pr. tidsinterval og kan udgøre utallige kombinationer, som ERP systemet har svært ved at håndtere. Ved at flytte håndteringen heraf til ProSport365 CRM, kan der skabes et fuldt overblik.

ProSport365 CRM kan også håndtere events og udfordringerne heri, såsom invitationer, registreringer, catering m.v. På denne måde vil logistiske udfordringer og og omkostninger blive reduceret markant.

Sådan optimerer ProSport365 din sportsklub

  • Sponsor management
  • Pipeline management
  • Lagerstyring på produkter
  • Organisering af kampe
  • Event management
  • Nem ERP integration

De bruger allerede ProSport365

Case #1: AGF / Aarhus Elite

AGF er en dansk fodboldklub der ligger i Danmarks anden største by, Aarhus. Deres stadium CERES Park Arena er en af de største med plads til over 20.000 tilskuere.

AGF oplever en stor sponsor forøgelse og har nu mere end 400 sponsorer, men det store antal sponsorer bidrager også til mange udfordringer.
De har mange udfordringer med at danne sig et overblik over hvor mange sponsorer der kommer til deres pre-game events og hvilke sponsorer der skal vises på forskellige bannere / tavler m.v.

 

Torben.png Torben Nygaard, Salgsdirektør

"Digital Transformation - er det rigtige ord at bruge efter at have implementeret ProSport365. Vi er gået fra at have mange manuelle processer til at have automatiseret store dele af vores værdikæde.

Vi har nu et overblik over vores sponsorer, vi kender dem bedre og ved præcis hvornår vi skal lave gentegninger af sponsorater. Vores salgsteam har fået mere tid til at sælge og efter ProSport365, har vi oplevet en 40 % stigning i nye sponsorater inden for de sidste 12 måneder."

Efter implementeringen af ProSport365 har AGF taget et stort skridt imod at transformere deres forretning digitalt. De har nu et komplet overblik over deres sponsorer, fordi al data er håndteret og lagret i ét system og er nu tilgængelig for hele deres organisation.

Case #2: TTH Holstebro

 

TTH Holstebro er en håndboldklub fra Vestjylland. Da klubben blev stiftet tilbage i 2000 har der været meget vækst i den danske håndboldliga med mange top placeringer i den danske liga og cup.

De mange triumfer og titler til TTH Holstebro har også resulteret i successer uden for banen. I løbet af de sidste 3 år har klubben oplevet 35 % stigning i nye sponsorer og er nu tæt på 300 sponsorere i alt.

Den store stigning i sponsorer har fået dem til at indse at de manglede struktur angående deres arbejdsprocedurer, fordi de førhen var vant til at håndtere al sponsordata og information manuelt, som var blevet en umulig opgave.

jan.png Jan Facius, Økonomidirektør

"Efter implementeringen af ProSport365 har vi nu 100 % kontrol over vores logistik, når vi arrangerer pre-game arrangementer til vores sponsorer. Nu ved vi præcis, hvor mange har registreret, og hvor meget mad vi skal købe. Også, er det lykkedes at fjerne de 122 regneark, der nu bliver håndteret af ProSport365.

Derudover har vi nu også fået styr på fakturering og efter ProSport365 har vi har fundet gamle fakturaer, der dybest set har finansieret halvdelen af løsningen."

Efter implementeringen af ProSport365 har TTH nu har fuldt overblik over deres sponsorer. Data styres fra ét system og er tilgængelige for alle i deres organisation.

Med ProSport365 lykkedes det TTH at fjerne de 122 regneark,som de tidligere har brugt til at holde styr på bestilling af catering til pre-game arrangementer.

Download alt vores ProSport365 materiale

Filerne indeholder ProSport365 brochure og kunde cases.
- Download ProSport365 brochure, AGF case og TTH case, læs og bliv inspireret.

Partnere

  • microsoft-dynamics-365.png
  • clickdimensions.png
  • mscrmaddons.png
  • bisnode.png

Har du spørgsmål, eller vil du bare gerne have noget mere at vide? Så kontakt os i formularen herunder

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev her