ProEvent365 CRM

Væg-til-væg CRM løsning til event-virksomheder

Læs mere

Skab struktur og kontrol over værdikæden med ProEvent365 CRM

ProEvent365 er en branchespecifik CRM løsning til event- og entertainment-virksomheder. Den er udviklet på Dynamics365 platformen og hjælper med at løse udfordringer hos bl.a. museer vedrørende værdikæden såsom pipelinestyring, medlemshåndtering, kapacitetstyring af produkter, et overblik over abonnementer, event håndtering etc.

ProEvent365 kan nemt integreres til webshops og ERP systemer for at holde fakturering og økonomistyring der.

 

Overblik over medlemmer

ProEvent365 gør det nemt at for salgsafdelingen at skabe overblik over virksomhedens medlemmer og sponsorer. Sælgeren vil have mulighed for at kontrollere hans egne kunder og se varigheden af abonnementer og sponsorater, og hvornår det er tid til at gentegne dem.

Derudover har sælgeren med få klik generere et tilbud såvel som et nyt medlemskab direkte fra ProEvent365, som kan sendes til abonnenten. ProEvent365 reducerer administrative opgaver og fjerner mange regneark, som frigør ressourcer til salgsteamet til at sælge endnu mere!

 

Integration til webshops

Mange museer og event-virksomheder har en webshop til salg af abonnementer, billetter eller merchandise. Med ProEvent365 kan man lave en integration til webshoppen og få information omkring adfærd, købsmønstre etc. direkte ind i ProEvent365, og dermed lære medlemmerne endnu bedre at kende.

ProEvent365 kan også håndtere events og udfordringerne forbundet hermed, såsom invitationer, registreringer, catering etc. På denne måde vil logistik og omkostninger blive reduceret markant.

Sådan optimerer ProEvent365 din virksomhed

 • Håndtering af medlemmer og sponsorer
 • Pipeline management
 • Tilbudsgivning
 • Lagerstyring på produkter
 • Webshop-integration
 • Event management
 • Enkel ERP integration

proevent365

De bruger allerede ProEvent365

Case: Kunsten - Museum of Modern Art

Kunsten er et levende kunstmuseum, hvor der er plads til fordybelse, forundring og fascination. Museet huser en unik samling med over 4000 kunstværker af danske og udenlandske kunstnere, hvoraf størstedelen af værkerne er fra år 1900 og frem. I museets fem udstillingssale kan publikum opleve både den faste samling og skiftende særudstillinger. Desuden tilbyder Kunsten et bredt udvalg af arrangementer som foredrag, filmvisninger, koncerter, familieværksteder, guidede ture og andre aktiviteter, der henvender sig til alle aldersgrupper.

Lars_ulrich.jpg Lars Ulrich Tarp Hansen, Head of Digital Communication

"Efter at have implementeret ProEvent 365, har vi elimineret adskillige af vores manuelle arbejdsprocesser, da vi nu er i stand til kun ar arbejde i ét system, hvor informationer er til rådighed for alle medarbejdere.

Desuden er ProEvent365 integreret med vores webshop, som gør det muligt for at at indsamle information og viden omkring vores medlemmer og på den måde ramme dem med relevant information gennem e-mail nyhedsbreve".

Efter en omfattende modernisering i 2016 oplevede Kunsten en markant forretningsmæssig fremgang i form af stor tilgang af medlemmer og forretningspartnere/sponsorer. Man havde svært ved at håndtere de mange nye medlemmer og partnere, og der var mange manuelle processer involveret omkring, hvordan man strukturerede denne information. Nogle af medarbejderne anvendte regneark, mens andre brugte Word, og man manglede i høj grad et værktøj, således medarbejderne kunne vidensdele information med hinanden på tværs af organisationen.

Derudover sender man hvert år mere end 500.000 e-mails ud til medlemmer og forretningspartnere, og Kunsten havde svært ved at segmentere og målrette deres nyheder til de relevante modtagere. Man valgte derfor at implementere ProEvent365, som er en branchespecifik CRM løsning til event virksomheder, som hjælper med at optimere event management, håndtering af medlemmer, tilbudsgivning og webshop integration.

Download alt vores ProEvent365 materiale

Filerne indeholder ProSport365 brochure og cases.
- Download, læs og bliv inspireret.

download materiale

Partnere

 • microsoft-dynamics-365.png
 • clickdimensions.png
 • mscrmaddons.png
 • bisnode.png

Har du spørgsmål, eller vil du bare gerne have noget mere at vide? Så kontakt os i formularen herunder

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev her