Velkommen til Nordic Computer A/S - Hardware Service, Datacenter Løsninger

Siden 1979 har vi samarbejdet med både offentlige og private virksomheder, der alle har det til fælles, at de ønsker at få mest muligt ud af deres IT budget. Vi sælger og køber brugt High-end datacenter udstyr, og hjælper dermed vores kunder med at forlænge levetiden på deres IT setup, så de udskyder deres investering og sparer penge.

Vi driver også Danmarks mest kompetente og fleksible serviceafdeling, hvor vi servicerer, vedligeholder og levetidsforlænger datacenter udstyr i hele landet. Vi har altid din økonomi i centrum, og er derfor et seriøst alternativ til producentservice, da du typisk vil kunne spare 30-50% ved at vælge os som din uafhængige hardware servicepartner.

Vi ønsker at blive betragtet som en pålidelig og fremsynet samarbejdspartner, der gennem ordentlighed, kvalitet og handlekraft drives af at skabe værdi for kunderne. Nordic Computer fokuserer på at skabe en arbejdsplads, hvor vi er drevet både på et professionelt og personligt plan af ønsket om hele tiden at blive bedre og dygtigere. Vi fokuserer på og understøtter derfor initiativer til kontinuerligt at opkvalificere og forbedre vores medarbejderes kompetencer.

God fornøjelse med at browse rundt på vores website. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan få en snak om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.

Med venlig hilsen

Lars Juhl Frandsen, Adm. Direktør & Partner