Multi Vendor Hardware Service

Multi Vendor Hardware Service - spar 50-70%

Som IT-chef skal du sørge for, at budgettet bliver overholdt, og at datacenteret fungerer upåklageligt hele tiden. Dine krav til oppetid og kvalitet er højere end nogensinde før, samtidig med at budgetterne bliver stadigt strammere.

Med os som partner kan du forlænge dit datacenters levetid med 4-5 år, efter hardwaren er gået ud af producentsupport – og du har kun ét nummer du skal ringe til, når dit hardware skal serviceres. Du kommer direkte igennem til en tekniker, og hvis der er behov for on-site support, så er det selvsamme tekniker, der kommer ud.

Vores teknikere kan være fremme indenfor fire timer og har de nødvendige reservedele med, uanset hvor mange forskellige mærker af hardware, der er i dit datacenter. Derfor er vi et stærkt alternativ til producentservice.

Vi tager udgangspunkt i dit behov – og ikke i en kunstigt oppustet producentservicepris, der har til formål at presse dig til at investere i nyt hardware, før du reelt har behov for det. Tag kontrollen med dit datacenter og lad dig ikke diktere af producenternes behov for at sælge nyt hardware.

  • Vi har ingen ”end of service” dato. Vi servicerer dit udstyr indtil du ikke har brug for det mere
  • Få en Service Level Agreement der er skræddersyet til dit setup og som bliver overholdt – hver gang!
  • Få adgang til Skandinaviens største reservedelslager på 2.500 kvadratmeter med mere end unikke 80.000 reservedele – det er din garanti for at vi altid har de rette reservedele klar til brug
  • Du skal kun have én serviceaftale, uanset hvor mange forskellige producenter der findes blandt dit udstyr
  • Vi har ægte multibrand ekspertise på tværs af servere, storage og netværksudstyr uanset udstyrets alder

Multi vendor hardware service

Send os en besked

- Vi svarer hurtigst muligt tilbage

Udvalgte referencer

Datasletning

 
Når vi servicerer dit hardware skal dine data håndteres korrekt. Vi sikrer, at når vi udskifter et databærende medie, bliver alle data destrueret på lovgivningsmæssig korrekt vis, så du ikke skal bekymre dig om GDPR.

Efter sletning af data overleveres alt ikke-brugbart hardware til vores samarbejdspartner, der skrotter i henhold til ISO14001. Dermed bliver dit gamle hardware til råmaterialer igen – til gavn for miljøet.

 

Vil du følge med? Tilmeld dig nyhedsbrevet

Udkommer fire gange om året

Geografisk dækning

 

24/7-4 NBD

Danmark
Sverige
Finland

NBD

Baltikum
Norge
Nordfinland
Nordsverige

 

● SLA NBD med partnere

● SLA 24/7-4 og NBD med partnere

● SLA 24/7-4 og NBD med
    egne teknikere
 

Geografisk dækning