ClickDimensions

Automatisér din marketing i Dynamics365 CRM

ClickDimensions - Marketing automation i Dynamics365 CRM

ClickDimensions er et marketing add-on til Dynamics365 CRM, der hjælper dig med at automatisere dine marketingprocesser, optimere aktiviteterne og synliggøre effekten heraf. ClickDimensions hjælper din marketingafdeling og sælgerne med at generere leads og kvalificere dem, og virksomhedens ledelse kan efterfølgende måle effekten. Hos Nordic Computer er vi certificeret ClickDimensions partner, og hjælper din virksomhed med at synliggøre den værdi, som din marketingafdeling skaber til virksomheden.

Enkel udsendelse af e-mails med ClickDimensions

Med ClickDimensions kan du oprette skabeloner og sende nyhedsbreve og kampagner direkte fra Microsoft Dynamics CRM til de marketinglister, som er oprettet. Således behøver du ikke længere at arbejde i et e-mail program, da alt dette håndteres direkte i Dynamics365 CRM. Når en mailkampagne er sendt, kan marketingafdelingen nu følge modtagernes interesser og adfærd og se, hvilke links der klikkes på, og på den måde kam man fremadrettet planlægge indholdet af sine kampagner, baseret på modtagernes interesser.

Derudover kan man med ClickDimensions opsætte et ”nurture program”, således man bliver informeret så snart en modtager foretager en handling - fx klikker på et link. Via nurture programmet bliver den ansvarlige sælger også informeret og kan således følge proaktivt op. På den måde skabes der også en stærk relation til salgsafdelingen, da sælgerne nu kan blive endnu bedre forberedt.

Kend dine kunders adfærd med ClickDimensions og opnå unik viden

ClickDimensions giver værdifuld viden om kunderne ved at tracke og illustrere deres behov og interesser, når de navigerer rundt på dit website. Hvis de fx udfylder en formular for at rekvirere materiale, eller en survey, kommer denne information også direkte ind i Dynamics365 CRM via ClickDimensions, og dermed har du skabt et unikt fundament for at generere leads.

ClickDimensions holder øje med besøgende på dit website

Ved at installere et lille stykke tracking kode i backend af dit CMS system, er det muligt at overvåge besøgende på dit website. Når en besøgende navigerer på dit website samles information om virksomheden, besøgte sider og tidsforbrug direkte i dit CRM system via ClickDimensions. Efterfølgende tildeles hver enkelt besøgende et antal point ud fra deres adfærd på websitet, som kan anvendes, når marketingafdelingen skal kvalificere leads.

Med ClickDimensions kan du hurtigt måle effekten af marketingaktiviteterne. Da alle marketingindsatser er samlet i Dynamics365 CRM og måles via ClickDimensions, kan du altid se hvilke kampagner, der er sendt ud, hvilke kunder der har vist interesse, hvor mange leads der er skabt, og du vil altid kunne føre et salg tilbage til en given marketingindsats. På den måde har du automatiseret din marketing og gjort det til et videnscenter i virksomheden, der skaber værdi, da du er i stand til at bruge marketingbudgettet netop der, hvor det giver mening.

 

Sådan automatiserer ClickDimensions din marketing i Dynamics365 CRM

Enkel kundesegmentering

Marketing håndteres i ét system

Enkel oprettelse og udsendelse af mails og kampagner

Unik viden om, hvad potentielle kunder klikker på

Opsamler viden om besøgende på dit website

Klæder sælgerne bedre på

Effektiv leadgenerering

Måler effekten af dine marketingindsatser

 

TILBAGE TIL DYNAMICS365 CRM FORSIDE