TTH Holstebro

TTH Holstebro er en håndboldklub fra Vestjylland. Da klubben blev stiftet tilbage i 2000 har der været meget vækst i den danske håndboldliga med mange top placeringer i den danske liga og cup.

De mange triumfer og titler til TTH Holstebro har også resulteret i successer uden for banen. I løbet af de sidste 3 år har klubben oplevet 35 % stigning i nye sponsorer og er nu tæt på 300 sponsorere i alt.

Den store stigning i sponsorer har fået dem til at indse at de manglede struktur angående deres arbejdsprocedurer, fordi de førhen var vant til at håndtere al sponsordata og information manuelt, som var blevet en umulig opgave.

jan.png Jan Facius, Økonomidirektør

"Efter implementeringen af ProSport365 har vi nu 100 % kontrol over vores logistik, når vi arrangerer pre-game arrangementer til vores sponsorer. Nu ved vi præcis, hvor mange har registreret, og hvor meget mad vi skal købe. Også, er det lykkedes at fjerne de 122 regneark, der nu bliver håndteret af ProSport365.

Derudover har vi nu også fået styr på fakturering og efter ProSport365 har vi har fundet gamle fakturaer, der dybest set har finansieret halvdelen af løsningen."

Efter implementeringen af ProSport365 har TTH nu har fuldt overblik over deres sponsorer. Datastyres fra ét system og er tilgængelige for alle i deres organisation.

Med ProSport365 lykkedes det TTH at fjerne de 122 regneark,som de tidligere har brugt til at holde styr på bestilling af catering til pre-game arrangementer.