Region Syddanmark

Regionen består i dag af 22 kommuner og strækker sig over et geografisk område fra Vejle til Langeland. Med et befolkningstal på cirka 1,2 millioner, er Region Syddanmark Danmarks tredjestørste region efter Hovedstaden og Midtjylland. Regionen er arealmæssigt Danmarks næststørste med 12.191 km², kun overgået af Region Midtjyllands 13.142 km².

Henrik_Lasota.png Henrik Lasota Gregersen, Funktionschef Infrastruktur

”Vi valgte Nordic Computer til at servicere vores tre lokationer i Esbjerg, Odense og Vejle pga. deres mangeårige erfaring inden for servicering af datacentre. Her er de ansvarlige for at servicere 500 enheder server-, storage- og netværksudstyr fra flere forskellige producenter som HP, IBM, DELL etc. Hos dem er vi gået fra flere serviceaftaler til én samlet aftale, hvilket skaber gennemsigtighed og overblik, og desuden tilbød de en særdeles konkurrencedygtig pris.

Region Syddanmark har et omfattende IT setup, som rent geografisk er spredt udover hele regionen, og har derfor et krav til, at alt deres IT infrastruktur til enhver tid kører problemfrit. Et IT miljø med nedetid betyder, at medarbejderne ikke kan udføre deres arbejde, og det koster på den lange bane.

Én af Region Syddanmarks udfordringer inden for IT driften, var området omkring hardware service. Her havde man brug for gennemsigtighed, da der var indgået aftaler med flere leverandører, og man havde svært ved at danne sig et overblik over, hvilke enheder der var tegnet serviceaftale på.