Itadel

 

Itadel (tidligere kendt som TDC Hosting) er specialister i IT-drift af servere, platforme og applikationer. Det gøres på flere platforme og fra deres danske datacentre i Jylland og på Sjælland. Virksomheden har hovedkvarter i Tranbjerg lige uden for i Aarhus samt et større kontor på Teglholmen i København. Siden 2004 er Itadel vokset fra 50 medarbejdere og en omsætning på 70 millioner kroner, til at man i dag er over 300 specialister og omsætter for over en halv milliard danske kroner.

Itadel havde brug for at konsolidere deres eksisterende setup omkring servicering af deres datacentre, da det var blevet uoverskueligt. Derudover havde man ønske om at optimere proceduren, hvorpå man indkøbte reservedele til lager hos deres daværende serviceleverandør, hvilket var blevet meget omkostningstungt.

Allan Aaberg TDC Hosting.jpg Allan Aaberg, Director Operation Nordic

”Vi har valgt Nordic Computer som servicepartner pga. deres erfaring, fleksibilitet og det faktum, at vi kunne spare omkring 40% i forhold til vores daværende aftaler. Før havde vi flere serviceaftaler at håndtere, hvilket var uoverskueligt.

Hos Nordic Computer har vi én samlet aftale, der omfatter af service på mere end 8.000 enheder indenfor server, storage og netværksudstyr på HP, IBM, DELL, SUN/Oracle, Hitachi, CISCO, Brocade, som er fordelt på otte lokationer.

Det skaber gennemsigtighed, tryghed og forlænger levetiden på udstyret i vores hosting-centre.”