AGF

AGF er en dansk fodboldklub der ligger i Danmarks anden største by, Aarhus. Deres stadium CERES Park Arena er en af de største med plads til over 20.000 tilskuere.

AGF oplever en stor sponsor forøgelse og har nu mere end 400 sponsorer, men det store antal sponsorer bidrager også til mange udfordringer.
De har mange udfordringer med at danne sig et overblik over hvor mange sponsorer der kommer til deres pre-game events og hvilke sponsorer der skal vises på forskellige bannere / tavler m.v.

Torben.png Torben Nygaard, Salgsdirektør

"Digital Transformation - er det rigtige ord at bruge efter at have implementeret ProSport365. Vi er gået fra at have mange manuelle processer til at have automatiseret store dele af vores værdikæde.

Vi har nu et overblik over vores sponsorer, vi kender dem bedre og ved præcis hvornår vi skal lave gentegninger af sponsorater. Vores salgsteam har fået mere tid til at sælge og efter ProSport365, har vi oplevet en 40 % stigning i nye sponsorater inden for de sidste 12 måneder."

Efter implementeringen af ProSport365 har AGF taget et stort skridt imod at transformere deres forretning digitalt. De har nu et komplet overblik over deres sponsorer, fordi al data er håndteret og lagret i ét system og er nu tilgængelig for hele deres organisation.