Bisnode

Eksperter i smart data, dataanalyser og kreditinformationer

bisnode

Enkel integration af Bisnode ind i Dynamics365 CRM

Med Bisnode add-on til Dynamics365 CRM får du komplet adgang til deres database, hvor du kan hente værdifuld information om alle virksomheder i Danmark direkte ind i din CRM-løsning. På den måde får du yderligere funktionalitet til basisfunktionerne i Dynamics365.

Hurtig oprettelse af kunder og salgsmuligheder

Med data fra Bisnode har du adgang til diverse informationer om kunder, leads, partnere og konkurrenter uden at skulle arbejde i to forskellige systemer. Med blot et enkelt klik kan du oprette nye kundeemner og salgsmuligheder uden at være tvunget til at indtaste de normale stamdataoplysninger, som du plejer når der oprettes nye kunder i dit CRM system. Det er hurtigt og enkelt, og sikrer at al vigtig data kommer ind i systemet og minimerer dermed risikoen for fejl. Derudover kan du hente juridiske informationer og økonomiske nøgletal ind i CRM, og på den baggrund foretage en hurtig kreditvurdering på en kunde.

Effektiv segmentering

Med Bisnode kan marketingmedarbejdere nu også hurtigt segmentere, definere målgrupper og tilknytte dem til oprettede marketinglister. På den måde sikrer du, at dine marketingindsatser altid rammer de korrekte modtagere.

Ligeledes kan du med Bisnode vælge at lave en datavask, der sikrer at stamdata forbliver up-to-date, og dermed er du garanteret, at dine mails, breve, kampagner etc. bliver sendt til de rigtige modtagere.

Sådan optimerer Bisnode Dynamics365 CRM

Frigør tid hos sælgerne, så de kan sælge mere

Minimerer risikoen for dubletter i CRM

Sikrer, at data oprettes på samme måde

Enkel segmentering og målgruppevalg

Undgår dårlige betalere med kreditvurdering

Holder kontaktpersoner og kunder opdaterede

 

TILBAGE TIL DYNAMICS365 CRM FORSIDE