Wiegaarden Media

I takt med en voskende forretning, voksede behovet for et nyt og mere strømlinet IT setup. Det blev derfor besluttet, at investere i en infrastruktur løsning i form af et datacenter, der kunne hjælpe med at optimere IT driften og synkronisere den voksende mængde af data.

JB_Wiegaarden.png Jørgen Bak Rasmussen, Adm. Direktør

"Med vores nye datacenter har vi fået en løsning, der både minimerer risikoen for, at data går tabt og sparer penge på IT driften.

I Nordic Computer har vi fået en partner, der grundet deres mangeårige eksistens har oparbejdet stor erfaring. Desuden udviser de altid stor fleksibilitet og reagerer altid med kort frist, hvis vi har brug for rådgivning."

Nordic Computer har i forbindelse med Wiegaardens nye datacenter bl.a. leveret en løsning, baseret på certificeret refurbished hardware, og bestående af 3 IBM mellem-klasseservere, to 80 TB IBM XIV SAN storage og 1 tape backup med server, LAN og switche.

Wigaarden har derudover valgt at tegne en hardware serviceaftale med Nordic Computer, hvor de sparer 30% i forhold til deres forhenværende aftale og betaler kun for den service, som de har brug for.

Besparelse på 368.000 ,-

Samme performance som nyt

Fleksibel hardware serviceaftale

Fremtidssikret IT miljø